Boek hier je luxe groepsaccommodatie met zwembad.

Luxe groepsaccommodatie met zwembad huren? Groot aanbod luxe groepsaccommodaties met privé zwembad in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ook voor een groepsaccommodatie met luxe sauna, jacuzzi en zwembad.

landal groepsaccommodaties banner

groot vakantiehuis aan met prive zwembad aan het strand

Voor hoeveel personen kan je een luxe groepsaccommodatie met eigen zwembad huren?

Wie een luxe groepsaccommodatie met zwembad voor een grote groep zoekt, kan hier terecht voor grote en luxe groepsaccommodaties tot wel 60 a 70 personen. Het is echter ook mogelijk een luxe groepsaccommodatie met zwembad voor een groep van bijvoorbeeld 12, 14, 18, 24 of 30 personen te reserveren. In principe kan je in heel Europa overnachten in een luxe groepsaccommodatie met eigen zwembad. Dat is meestal een buitenzwembad maar kan ook een groepsaccommodatie met binnenzwembad zijn.

groepen groepsaccommodaties banner


Luxe groepsaccommodaties met zwembad in België

In België hebben we een groot en uniek luxe accommodaties voor groepen met eigen zwembad. Naast de beschikbare groepsverblijven zijn er in België ook luxe landhuizen, kastelen en villa’s met privé zwembad te huur. Ook voor een luxe groepsaccommodatie met zwembad in de Ardennen en Belgisch-Limburg.


genieten in prive binnenzwembad

Een luxe groepsaccommodatie in Nederland met zwembad huren

Wie een luxe groepsaccommodatie Nederland met eigen zwembad zoekt, heeft wat te kiezen. In heel Nederland vind je particuliere groepsaccommodaties met privé zwembad terwijl het ook mogelijk is op een luxe villapark in Nederland een groepsaccommodatie met gemeenschappelijk zwembad te reserveren. Vaak gaat het dat om luxe verblijven tot maximaal 24 á 30 personen.

Groepsaccommodatie met luxe zwembad in Duitsland huren

Luxe groepsaccommodatie met zwembad in Duitsland huren? In Duitsland vind je vele accommodaties voor grote groepen met een eigen zwembad. Het gaat dan bijna altijd om particuliere groepsaccommodaties Duitsland. Voor hele grote groepen zijn er relatief weinig groepsaccommodaties met zwemmogelijkheid beschikbaar. In de categorie groepsverblijven Duitsland met privé zwembad Duitsland 12 tot 20 personen, zijn er meerdere mogelijkheden.


luxe vakantiehuis met prive zwembad

Groepsaccommodatie Frankrijk met privé zwembad.

In Frankrijk vind je diverse luxe accommodaties voor groepen met eigen buitenzwembad. Luxe groepsaccommodaties met binnenzwembad zijn in Frankrijk niet of nauwelijks beschikbaar. Net zoals in België en Duitsland is het in Frankrijk beperkt mogelijk een luxe kasteel met zwembad te huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft of familieweekend Frankrijk.


Luxe groepsaccommodaties Europa met wellness faciliteiten

In heel Europa vind je luxe groepsverblijven met bijvoorbeeld Spa, Turks stoombad en sauna. Voor een verzorgde wellness vakantie voor een klein gezelschap of grote groep, bezoek je bijvoorbeeld de website wellness vakantie. In de blog van deze wellness reizen specialist vind je ook wellness hotels, retreats en tips gezondheidsreizen. Ook voor een luxe groepsaccomodatie in het kader van een yoga- of spiritueel weekend.

villa met prive zwembad

Luxe groepsaccommodaties met verwarmd zwembad en sauna.

Veel luxe accommodaties voor groepen in Nederland en België hebben de beschikking over een verwarmd zwembad en privé sauna. Indien dit een verwarmd binnenzwembad en infraroodsauna betreft, is het nog meer genieten. Dit type luxe vakantieverblijven voor groepen zijn ideaal voor een wellness weekend of vriendinnenweekend. Genieten en relaxen, het is in deze luxe accommodaties voor groepen mogelijk.


Luxe groepsaccommodaties met jacuzzi en zwembad

De één geniet van een verblijf in een luxe groepsaccommodatie met sauna en zwembad en de ander van een weekendje weg in een groepsverblijf met jacuzzi en zwembad. Het is goed om te weten dat we ook een uniek aanbod luxe groepsaccommodaties met zwembad, sauna en jacuzzi te huur hebben. Ideaal voor groepen die elkaar goed kennen en in een relaxte sfeer willen genieten van de wellness faciliteiten en elkaars gezelschap.

groep vrienden in een buitenjacuzzi

Hoe lang vooraf je luxe groepsaccommodatie met zwembad reserveren?

Wie op zoek is naar een luxe groepsaccommodatie met privé zwembad voor een groep groter dan 18 of 20 personen doet er goed aan zo en luxe groepsverblijf tenminste 6 maanden vóór het groepsuitje, weekendje weg of evenement te huren. Voor luxe groepsaccommodaties met zwembad voor groepen groter dan 30 personen, is het zelfs verstandig nog eerder te doen. Indien je een 8, 10, 12 of 14 persoons groepsverblijf met privé zwembad wilt boeken, kan dat meestal nog tot een 1 á 2 maanden vooraf. Grote groepsaccommodaties met zwembad, en zeker voor groepen groter dan 40 personen en aan zee, kunnen niet vroeg genoeg geboekt worden. Reserveer zeker een luxe groepsaccommodatie aan zee met zwembad ruim op tijd.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner