Luxe groepsaccommodatie Nederland

Een luxe groepsaccommodatie Nederland huren tot wel 100 personen.

Wie in Nederland een luxe groepsaccommodatie zoekt voor een familie reünie, vrienden uitje, weekendje met collega’s of vereniging, vindt hier het grootste en meest aantrekkelijke aanbod. Ook voor een luxe accommodatie grote groep aan zee of aan een vis- of vaarwater.

landal groepsaccommodaties banner

Bijzonder overnachten in luxe groepsaccommodatie Nederland

De huidige generaties luxe groepsaccommodaties in Nederland heeft 1 of 2 persoons slaapkamers met echte hotelbedden met eigen sanitair. Ieder persoon of stel een eigen slaapkamer is het meest ideale. Wist je dat we in Nederland grote luxe groepsverblijven met wel 20, 21 of 22 slaapkamers te huur hebben? De meeste luxe villa’s en landhuizen hebben tot 10 slaapkamers.

Waar ga jij je weekendje weg Nederland vieren?

De ene groep kiest voor Texel, de ander voor Limburg. Waar jij ook je familieweekend, reünie of uitje met je vrienden groep wilt houden, op deze site vind je luxe vakantieverblijven in alle provincies van Nederland. Midden in de natuur, in de duinen of in de bossen, het kan allemaal. En, je kunt ook een in of nabij een grote stad een luxe groepsaccommodatie huren.

groepen groepsaccommodaties banner

vakantie met grote groep familie

Particulier of op vakantiepark?

Indien je een luxe groepsaccommodatie in Nederland zoekt tot 20 á 24 personen, kan je prima terecht op een villa park of luxe bungalowpark. Luxe accommodaties voor groepen groter dan 24 personen in Nederland vind je uitsluitend binnen het particuliere aanbod. Ook luxe mindervaliden accommodaties in Nederland.

Villa Nederland met binnenzwembad huren

Je kunt in Nederland een luxe villa of vakantieboerderij met verwarmd binnenzwembad huren. Ideaal voor een weekendje weg in bijvoorbeeld de Kerstvakantie. De meeste van deze luxe accommodaties met indoorzwembad hebben ook andere wellness faciliteiten zoals infrarood sauna, bubbelbad, whirlpool of buitenjacuzzi. Een Turks stoombad of Spa is ook vaak aanwezig.

genieten in prive binnenzwembad

Luxe watervilla voor grote groep in Nederland huren

Eén van de meest gewilde groepsaccommodaties in Nederland ligt aan het water en heeft een aanlegsteiger voor de boot of vissteiger voor de vissport. De watervilla. Met name in Friesland, Overijssel en Zeeland vind je luxe watervilla’s die geschikt zijn voor groepen.

Luxe groepsaccommodatie Nederland aan zee huren

Een groepsaccommodatie aan zee huren is favoriet bij vele groepen. En omdat je in Nederland een groot aanbod luxe groepsaccommodaties aan de kust hebt, is er ook wel wat te kiezen. Zodra je echter een luxe groepsaccommodatie aan zee in Nederland wilt huren voor groepen groter dan 20 personen, wordt de keuze beperkt. We raden je dan ook aan om je luxe groepsaccommodatie aan de Nederlandse kust niet als last minute te boeken maar te gaan voor een “vroeg boeking”. Wellicht ontvang je dan ook een vroeg boek korting.

Luxe groepsaccommodaties in het bos

De één gaat voor een luxe groepsaccommodatie aan zee. De ander liever voor een verblijf met een familie- of vrienden groep in het bos. Het is goed om te weten dat je in Nederland relatief veel luxe vakantieverblijven in het bos tegen komt. Ook op de Veluwe, in Overijssel en Drenthe. En indien je een mooie groepsaccommodatie op Ameland, Texel, Vlieland of Schiermonnikoog weet te boeken, kan je genieten van de zee én het bos.

Aparte speelruimte voor kinderen

Indien je een luxe groepsaccommodatie in Nederland zoekt voor een familie uitje, is het zaak een accommodatie te huren met aparte speelkamer, speelruimte of speelzolder voor de kinderen. De meeste luxe familie vakantiehuizen in Nederland hebben ze een aparte plek voor de kinderen gecreëerd. Met speeltoestellen, spelletjes, disco, enzovoort. Soms is er ook aan recreatie ruimte voor volwassenen.

Recreatieruimte voor volwassenen

Een echte luxe familie accommodatie heeft een recreatieruimte voor de volwassenen. In zo een recreatieruimtes staat dan bijvoorbeeld een biljart, tafeltennistafel en voetbalspel. Soms staat er in deze aparte ontspanningsruimte ook een bar met bier tap. Die laatste faciliteit is vooral aantrekkelijk voor vrienden groepen die hun vriendschap met een hapje en drankje willen vieren.

Liever een goedkope groepsaccommodatie Nederland huren?

De gepresenteerde accommodaties voor groepen zijn luxe groepsaccommodaties. En daar hangt vaak een flink prijskaartje aan. Gelukkig vind je in Nederland ook een groot aanbod goedkope groepsaccommodaties. Die hebben in de regel géén verwarmd binnenzwembad of hotelbedden maar kunnen wel bijzonder sfeervol zijn en comfortabel. Zie hier ons aanbod goedkope groepsaccommodaties in Nederland. Van groot vakantiehuis op een vakantiepark in Noord-Holland tot een particuliere vrienden groep accommodatie in Overijssel, Noord-Brabant of Limburg.

Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner